ŽELEZNICA Uspostavljen saobraćaj između Vranja i Vranjske banje

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEZNICA Uspostavljen saobraćaj između Vranja i Vranjske banje

Železnički saobraćaj između Vranja i Vranjske Banje ponovo je uspostavljen jutros u 8.15 sati, nakon što je bio u prekidu od 4.30 sati, zbog bujičnih voda koje su poplavile neke deonice pruge na ovoj relaciji, saopštile su danas Železnice Srbije.

Stručne službe Železnica Srbije uspele su da u kratkom roku saniraju propuste za odvod velike količine nadošle vode, a zatim i osposobe prugu za nesmetano odvijanje saobraćaja.

Zbog prekida saobraćaja, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vranjskoj Banji stajao je lokalni putnički voz koji je iz Niša saobraćao za Preševo, kao i tri teretna voza u Vladačinom Hanu i Ristovcu.

Železnički saobraćaj izmedju Vranja i Vranjska Banje sada se odvija nesmetano, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog bujica stajali vozovi između Vranja i Vranjske banje

Izvor: Press, 01.Feb.2015

. Železnički saobraćaj između Vranja i Vranjske Banje ponovo je uspostavljen jutros u 8.15 sati, nakon što je bio u prekidu od 4.30 sati, zbog bujičnih voda koje su poplavile neke deonice pruge na ovoj relaciji, saopštile su danas Železnice Srbije.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.