Vranje: Tri puta opljačkao istu prodavnicu u jednom danu

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Tri puta opljačkao istu prodavnicu u jednom danu

Vranje -- Vranjska policija uhapsila je I.M. (33) iz tog grada prilikom pokušaja pljačke prodavnice mešovite robe koju je ranije već triput pljačkao, saopšteno je iz MUP.

Po navodima policije, osumjičeni je prilikom prethodnih pljački odneo kompjuter, dva mobilna telefona, cigarete, alkoholna pića i prehrambene proizvode iz te prodavnice.

I.M. je osumnjičen i da je dvaput opljačkao istu turističku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agenciju u Vranju, iz koje je odneo kompjuter i laptop.

Policija je vratila vlasnicima deo ukradenih predmeta.

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i teška krađa u pokušaju, osumnjičenom je po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.