Izvor: Blic, 06.Jul.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNO NASILJE Vranjanka zapalila krevet i PRETILA SUPRUGU

Vranjska policija uhapsila je danas S. P. (40) zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilja u porodici, saopštila je vranjska Policijska uprava.

Ona se sumnjiči da je zapalila krevet u porodičnoj kući i pretila suprugu. Osumnjičenoj je, kako se navodi, određen 48-časovno zadržavanje i do isteka tog roka biće, uz krivičnu prijavu, privedena tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasilje u porodici: Zapalila krevet i pretila mužu

Izvor: Mondo, 06.Jul.2017

Policija je u Vranju uhapsila S.P. (40), osumnjičenu za nasilje u porodici...Foto: youtube/screenshot Ilustracija..Ona je osumnjičena da je zapalila krevet u porodičnoj kući i pretila suprugu, navela je policija...Osumnjičenoj je određeno 48-časovno zadržavanje i do isteka tog roka biće, uz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.