Ostvarenje sna

Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostvarenje sna

VRANJE

Apsolvent Pedagoškog fakulteta u Vranju, Katarina Antonijević ima 24 godine i uspešno se bavi pisanjem poezije. Svoju prvu pesmu „Matematika“ napisala je sa samo osam godina. Talenat za pisanje otkrila je njena učiteljica, kaže Katarina.

„Književnost i pisanu reč zavolela sam zahvaljujući babi i dedi koji su mi stalno pričali priče. Zadojena narodnim stvaralaštvom kroz njihovo kazivanje rađale su se ideje i tako sam počela da pišem pesme“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kaže ova mlada devojka.

Zbirku pesama „Budi svoja“ posvetila je uprvo baki koja joj je bila velika podrška. U knjizi ima i ljubavnih pesama, kao i jednostavnih sa životnim porukama.

Inspiraciju za svoje stihove nalazi u samoći. Poezija je lična karta  njene duše.

Pisanje je bilo njen najveći san. Potajno je želela da izda knjigu i to joj se i ostvarilo. Svetlost dana ugledala je njena prva zbirka pesama „Budi svoja“ u izdanju Udruženja „Ved“.

Promocija je, najpre, zakazana u Gradskoj biblioteci „Bora Stanković“, a potom će biti predstavljena u Domu učenika u Vranju, na Svetski dan knjige.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.