Načelnik Gradske uprave u Vranju podneo ostavku

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Gradske uprave u Vranju podneo ostavku

VRANJE –  Miloš Antanasijević,  razrešen je sa mesta funkcije načelnika Gradske uprave, nakon što je u petak 24. juna, podneo ostavku na tom radnom mestu, potvrđeno je danas u Gradskoj upravi.

Zorica Jović, portparol Gradskog veća rekla je da će na mesto novog načelnika sesti čovek koji će biti odabran po osnovu Javnog konkursa.

Dosadašnji načelnik Gradske uprave  je u petak na lični zahtev podneo ostavku na mesto načelnika Gradske uprave i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << samim tim je doneto rešenje o razrešenju načelnika. To je izazvalo potrebu da se raspiše Javni oglas za mesto načelnika Gradske uprave koji će biti objavljen u listu „Poslovi“, preko Nacionalne službe za zapošljavanje i biće objavljeni u Službenom glasniku sa preciznim uslovima“ najavila je Jović.

Po rečima Antanasijevića, ostavka nije nikakav kompromis sa novim gradskim rukovodstvom radi nekakave koristi, kako se spekuliše u javnosti, već je odluka o ostavci donešena iz ličnih razloga usled novonastalih okolnosti.

Mesto načelnika Gradske uprave, privremeno će obavljati njegova zamenica Maja Jović, koja je već vršila tu funkciju u prethodnom periodu.

Inače, Gradska uprava broji 236 zaposlenih radnika na neodređeno vreme.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Odzvonilo nelegalnim baštama kafića u Vranju

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016

VRANJE- Na trećoj sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, formirana sa radna tela i radne grupe koje će raditi na rešavanju svih aktuelnih problema  u gradu, izjavila je Zorica Jović, portparol Gradskog veća...Glavna tema sednice bilo je rešavanje ...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.