Merima Njegomir peva na Danima Vranja

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merima Njegomir peva na Danima Vranja

VRANJE -Tradicionalna kulturno – turistička manifestacija ,,Dani Vranja“ danas će biti u znaku vranjske pesme, po kojoj je grad prepoznatljiv, a Vranjanci će imati nesvakidašnju priliku da uživaju u koncertu i pratećim događajima. Kako je programom predviđeno, najpre će u 17 sati u pešačkoj zoni u centru grada predstaviće se zanatlije i umetnici iz Surdulice, Vladičinog Hana i Niša. U Muzej kući Bore Stankovića u 19 sati biće priređena pomocija novog CD-a Merime >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Njegomir ,,Vranjski biseri“. Od 20 sati na centralnoj bini koncert će održati hor Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“. Sat vremena kasnije počinje ,,Veče vranjske pesme“, a učestvovaće Merima Njegomir, Čeda Marković, Branimir Stošić Kace, Ivana Tasić i orkestar Vlade Panovića.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Lexington zapalio Vranje!

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2014

Koncertom grupe Lexington na centralnoj bini ispred Galerije Narodnog muzeja u sredu su nastavljeni „Dani Vranja“. Neverovatna je bila brojnost vranjske publike koja je skoro tri sata pevala bez prestanka sa bendom. Na koncertu  u Vranju Lexington bend otpevao je svoje najveće hitove “Bol ...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.