Karanfil devojče: Milica najlepša južnjakinja

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Jul.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karanfil devojče": Milica najlepša južnjakinja

Tradicionalna manifestacija kulture „Dani karanfila“ završena je u subotu u Vranjskoj Banji, a ove godine za najlepšu devojku proglašena je Milica Blagojević iz Vranja.

Manifestacija je počela u petak budilicom u izvođenju orkestra Dejana Avdića.

Otvaranju manifestacije, pored meštana  turista, prisustvovalo je rukovodstvo Vranjske Banje i Vranja.

Održani su etno i sajam >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << knjiga u parku u centru Banje. U petak uveče organizovano je takmičenje u pripremanju srpskih jela i lovačkih specijaliteta, a posetioci su mogli da vide i defile kulturno-umetničkih društava.

Prve večeri goste je zabavljala estradna umetnica Goca Tržan, dok je na centralnoj bini na završnici pevala Zvezda Granda Milan Topalović Topalko.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.