KMF Novi Pazar savladao Vranje rezultatom 4:3

Izvor: SandzakPress.net, 01.Nov.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Novi Pazar savladao Vranje rezultatom 4:3

Novi Pazar – Klub malog fudbala Novi Pazar savladao je gostujuće Vranje sa 4:3 (2:2) u šestom kolu Prve futsal lige. Dva pogotka za Novi Pazar postigao je Elvedin Sadović, u prvom i 38. minutu, a u listu strijelaca upisali su se i Eldin Redžović u sedmom i Elvir Bihorac u 32. minutu. Na drugoj strani, Sanel Stupljanin u 16. i Mirza Bihorac 20. minutu zatresli su sopstvenu mrežu, dok je Danijel Stošić bio precizan u 33. minutu. Posle nekompletnog kola, Novi Pazar je peti na tabeli sa sedam bodova. Vodi Ekonomac sa 13, ispred Kalče i Smedereva sa po 12 i Kopernikusa sa 10 bodova. Novopazarci će u sledećem kolu gostovati niškoj Kalči. (radio100+)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RPL: Zenit grabi ka tituli, CSKA gubi korak

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014

Zenit je nastavio da grabi ka tituli u Premijer ligi Rusije, a na tom putu preskočio je veliku prepreku. Ekipa iz Sankt Peterburga u derbiju 12. kola tamošnjeg šampionata savladala je branioca titule, tim CSKA iz Moskve, sa 1:0. U ovom trenutku Zenit ima sedam bodova više od drugoplasiranih "armejaca"...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.