HUMANI SPORTISTI: Petlići Dinama igraju za Anu Ilić

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANI SPORTISTI: Petlići Dinama igraju za Anu Ilić

VRANJE – Mlađi petlići fudbalskog kliba Dinama iz Vranja  u nedelju  će u odigrati predigru prvom timu i u sklopu toga imati humanitarnu akciju posvećenu Ani Ilić iz Vladičinog Hana.

„Dinamo slavi ulazak u Prvu ligu Srbije i svi koji dođu na veliki sportski spektakl na stadionu Jumka moći će da ostave novčani prilog za ovu divnu devojku i tako pokažu humanost na delu“, kaže Joca Ristić,koordinator omladinske škole Dinama.

Fudbaleri Dinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << njihovi najmlađi naslednici i uprava kluba poručuju navijačima i svima obima koji ih podržavaju da je „fudbal  više od igre” .

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.