HOROR U VRANJU: Slađan S. zapalio majku i GLEDAO JE KAKO GORi zato što mu nije dala da se ubije!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U VRANJU: Slađan S. zapalio majku i GLEDAO JE KAKO GORi zato što mu nije dala da se ubije!

Policija u Vranju uhapsila je Slađana S. (35) zbog sumnje da je zapalio majku. Prema prvim informacijama, na suludi čin se odlučio jer ona nije htela da mu dâ lekove da se ubije.

On je lekovima želeo da se otruje i tako sebi prekrati život, pa je pre nekoliko dana u večernjim satima, vraćajući se iz grada, tražio od majke lekove.

- Žena je, naravno, odbila da mu da lekove. Međutim, revoltiran zbog toga, uzeo je flašu s razređivačem koju je našao u dvorištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kuće, njime polio nesrećnu ženu i upalio je upaljačem! Ona je pokušala da se odbrani rukama, pa su joj one stradale. Teže posledice sprečio je njen muž, odnosno Slađanov otac, pred čijim očima se sve odigravalo i koji je odmah priskočio u pomoć supruzi - priča izvor Alo.

Slađan je potom pretio da je povediti i oca, ali i policijace kad su stigli na lice mesta.

Foto-ilustracija: Telegraf

- Slađan najpre nije hteo da sarađuje s policajcima, a potom je počeo da preti i njima. Sve vreme ih je psovao, vređao i pretio im da će ih ubiti i zapaliti. Policajci su, ipak, bez većih posledica uspeli da ga savladaju, vežu mu ruke lisicama i privedu ga u stanicu - dodao je sagovornik.

Slađanova majka je sa opekotinama na rukama prebačena u bolnicu, a puštena je kući nakon pružene medicinske pomoći.

Njen sin optužen je za nasilje u porodici i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.