E-obuka za odbornike

Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-obuka za odbornike

VRANJE

Stalana konferencija gradova i opština organizuje novu elektronsku obuku o sistemu lokalne samouprave i principima dobre uprave, koju će pohađati i devetoro odbornika Skupštine grada Vranja.

Predviđeno je 600 polaznika iz 80 gradova i opština u Srbiji.

Obuka je namenjena novoizabranim odbornicima skupština gradova i opština koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prvi put obavljaju ovu funkciju i trajaće osam nedelja.

Cilj edukacije je da se odbornicima koji su prvi put izabrani na lokalnim izborima, približe osnovne informacije o decentralizaciji, sistemu lokalne samouprave u Srbiji, organima, organizaciji i delokrugu lokalne samouprave, finansiranju i učestvovanju građana u upravljanju javnim poslovima.

Odbornici iz Vranja koji će učestvovati u obuci delegirani su na predlog odborničkih grupa.

Projekat je finansijski podržao OEBS.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.