Dogovor o početku radova na izgradnji Hirurškog bloka

Izvor: JUGpress.com, 23.Jun.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o početku radova na izgradnji Hirurškog bloka

VRANJE

Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije pri Ministarstvu zdsravlja organizovao je sastanak povodom završetka izgradnje novog Hirurškog bloka Opšte bolnice u Vranju.

Na sastanku u čijem su radu učestvovali gradonačelnik, dr Slovodan Milenković i v.d. direktora Zdravstvenog centra, dr Dragan Veličković >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dogovoreno je šta sve treba uraditi kako bi radovi na završetku ovog objekta počeli.

Radove će izvoditi preduzeće „Credo“ iz Vranja, sa kojim je već potpisan ugovor. Lokalna samouprava ispunjava svoje obaveze. Izvode se radovi na uređenju partera, izgradnji atmosferske kanalizacije i vodovodne mreže. Postavlja se i javna rasveta. Vrednost  ove investicije je 300.000 evra.

,,Uz podršku Evropske unije koja izdvaja 3,2 miliona evra i Ministarstva zdravlja koje će opremiti Hirurški blok, završićemo objekat koji je od velike važnosti za pacijente, ali i zaposlene u Zdravstvenom centru“, kaže gradonačelnik, dr Milenković.

Istovremeno ulažu se napori da se rekonstruiše i stari paviljonski deo Opšte bolnice u Vranju. Evropski PROGRES raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije za rekonstrukciju starog paviljonskog dela Opšte bolnice u Vranju, za šta je predviđeno 50.000 evra.

Obnovom stare bolnice i završetkom novog Hirurškog bloka zdravstvena infrastruktura u Vranju biće zaokružena.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.