Dinamo danas gostuje u Zemunu

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo danas gostuje u Zemunu

VRANJE – Meč 9. kola Prve lige Srbije između Zemuna i Dinama igra se danas od 15 sati u Zemunu. Domaći klub u ovom prvenstvu ima ambicije za vrh tabele dok je cilј vranjskom prvoligašu sredina tabele.

„Dobro smo radili celu proteklu nedelјu. Igramo sa ozbilјnim klubom, koji je nekada bio i u najvišem rangu takmičenja i koji ima odlične igrače i organizaciju u klubu. Na poslednjem meču dobili su šansu igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji su manje igrali i oni su je u potpunosti iskoristili. U Zemun idemo da igramo kvalitetan fudbal“, rekao je  Miroslav Radanović trener Dinama na konferenciji za novinare.

Dinamo ima jedan bod manje u odnosu na Zemun, koji ima i utakmicu manje.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽKK Radnički: Sredina tabele – realnost

Izvor: KGsport.info, 10.Okt.2015

Košarkašice Radničkog vredno su trenirale čitavog leta, tako da spremno dočekuju start Prve ženske lige Srbije. Ambicije kluba su skromne i glavni cilj je opstanak i plasman u sredinu tabele.. Staro rukovodstvo, na čelu sa predsednikom kluba Zvonkom Ognjanovićem, vratilo je na mesto prvog trenera...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.