Danas u Vranju počinju 34.Borini pozorišni dani

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Vranju počinju 34.Borini pozorišni dani

VRANJE -Pod sloganom “Različitosti“ danas u Vranju počinju 34. Borini pozorišni dani. Na repertoaru su četiri gostujuće predstave :Radionica integracie i Atelјe 212 iz Beograda, Kruševačko pozorište, pozorište „Zoran Radmilović“ iz Zaječara i jedna teatra grada domaćina.Uz glavni i ove godine festival će imati i prateći program koji će sadržati >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << izložbe, promocije knjiga i razgovore sa glumcima.Umetnički savetnik Borinih pozorišnih dana je Želјko Hubač, dramaturg i direktor drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

Festival je i ove godine revijalnog karaktera i održava se u sali Doma vojske Srbije. Završava se 25. oktobra u premijero predstave “Tašana”, vranjskog teatra.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počinju "Borini pozorišni dani" u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2014

Pod sloganom „Različitosti“ u Vranju danas počinje najprestižniji pozorišni festival na jugu Srbije, 34. po redu Borini pozorišni dani...Na  festivalskom repertoaru su četiri gostujuće predstave, a organizovan je i bogat prateći program...Zvaničnom otvaranju na sceni Doma vojske prethodiće ...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.