DANI VRANJA završeni POLICIJSKOM vežbom

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2016, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI VRANJA završeni POLICIJSKOM vežbom

Na pomoćnom stadionu „Jumka“ u Vranju, pripadnici Policijske brigade Beograda su u nedelju, pred više od hiljadu ljudi, izveli prezentaciju vežbi obučenosti Čete konjanika i Čete vodiča i službenih pasa. Nakon defilea centralnim gradskim ulicama, pripadnici policijskih jedinica su pripremili pokazne vežbe obučenosti životinja koje se koriste u policijskim akcijama. Najpre su pripadnici voda Čete konjanika, pod rukovodstvom komandira voda, mlađeg zastavnika policije prve klase Irene Maričić, izveli vežbe osnovnih strojevih radnji sa elementima dresure. Demonstrirano je strojevo jahanje i prestrojavanje u koloni, kao i različite vrste formacija. Zatim su prikazane vežbe na policijskom poligonu za dresiranje službenih...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završeni "Dani Vranja"

Izvor: RTS, 29.Avg.2016

. U Vranju je završena tradicionalna kulturno-turistička manifestacija "Dani Vranja". Poslednjeg dana manifestacije centralnim gradskim ulicama defilovali su pripadnici Čete Konjanika i Čete vodiča službenih pasa Policijske brigade Beograda.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.