ZR: Ponovo radi skener u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Ponovo radi skener u bolnici

U Opštoj bolnici "Đorđe Jovanović" u Zrenjaninu danas je ponovo počeo da radi CT aparat za preglede pacijenata, nakon popravke koju je finansirala Pokrajinska vlada.

Kako je saopštio Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, time je ovaj skener, jedini u Banatu, ponovo osposobljen za pregled pacijenata.

Popravku CT aparata finansirala je Pokrajinska vlada sa 11,5 miliona dinara.

Navodi se da je Pokrajinska vlada, u skladu sa utvrđenim prioritetima ulaganja u zdravstvo, na sednici 5. maja odlučila da Opštoj bolnici u Zrenjaninu usmeri taj novac za troškove popravke CT aparata.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Novi CT aparat pušten u funkciju

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2017

Pokrajinska vlada je odlučila da Opštoj bolnici "Đorđe Joanović" u Zrenjaninu usmeri 11.520.000 dinara za troškove popravke CT aparata, kako bi ovaj skener, jedini u Banatu, ponovo bio osposobljen za pregled pacijenata...Nakon dobijenog izveštaja o izvršenoj dozimetrijskoj kontroli, CT aparat...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.