Vojvodina bolja od Proletera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina bolja od Proletera

U trening utakmici dva najbolja novosadska fudbalska tima, pobeda je pripala starijem - Vojvodini. Voša je imala više od igre tokom čitave utakmice, a trener Lalatović iskoristio je priliku da šansu pruži igračima koji nisu igrali u prvenstvenom susretu sa Javorom. Proleter - Vojvodina 0:1 (0:1).

Trenutak odluke dogodio se u 42. minutu kada je korner izveo Aleksandar Stanisavljević a pred gol BuzaDžije najviši i najspretniji bio je štoper Novaković koji je loptu glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uputio u mrežu.

Najbolju priliku u prvih 45. minuta imao je Stanisavljević, koji je izveo slobodan udarac sa 20 metara, ali je golman BuzaDžija, uz pomoć stative, osujetio ulazak lopte u mrežu.

U drugom poluvremenu Proleter je imao priliku da izjednači, u 69. minutu udarac mladog Miloševića, takođe veoma mladi rezervni golman Vojvodine Marko Ilić odbranio je.

Konačno, u 86. minutu sam je pred golmana istrčao Džon Meri, ali je čuvar mreže Proletera nogama zaustavio njegov udarac.

"Bila je ovo lepa provera mogućnosti igrača koji nisu nastupili protiv Javora. Naravno da je uvek lepo kada se pobedi, a imao sam priliku da na delu vidim igrače iz obe ekipe, na koje mogu da računam. Ima tu interesantnih fudbalera, a sada se okrećemo subotnjem prvenstvenom susretu u Novom Sadu", rekao je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.