Sedma pobeda odbojkaša Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedma pobeda odbojkaša Vojvodine

Za 80 minuta igre odbojkaši Vojvodine stigli su večeras do sedme superligaške pobede, savladavši još jednom u sezoni ekipu kragujevačkog Radničkog 3:0 (25:20, 25:23, 25:22).

Rezultatski čini se da su lako došli do nova tri boda izabranici Strahinje Kozića, ali je večerašnja pobeda ustvari plod velikog zalaganja u svakom poenu.

Najubedljiviju igru Novosađani su pružili u prvom setu u kom su od početka do kraja sigurno održavali prednost.

Naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dva seta bolje su otvorili Kragujevčani. U drugom su imali vođstvo sve do same završnice, dok se poslednji set lomio do same završnice meča.

U ekipi Vojvodini najefikasniji je bio korektor Dražen Luburić sa 20 poena, dok je kod gostiju najefikasniji bio Petar Premović sa poenom manje.

Rezultati:

Vojvodina NS seme - Radnički 3:0

Inđija - Novi Pazar 2:3

Đerdap - Spartak Ljig 3:2

Partizan - Mladi radnik (20.12.)

Crvena zvezda - Ribnica (21.12.)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog „oznojili“ Novosađane

Izvor: KGsport.info, 20.Dec.2014, 10:41

. Odbojkaši Radničkog zabeležili su novi, deveti po redu neuspeh u Viner štediše ligi, pošto su u meču 10. kola poraženi u Novom Sadu od domaće Vojvodine sa 0:3 (20:25, 23:25, 22:25). Iako je domaćin važio za izrazitog favorita, mladi tim iz Kragujevca se oštro suportstavio i skupo prodao...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.