Počinje Warm Up prateći program Gitarijade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2015, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje "Warm Up" prateći program Gitarijade

Na Trgu oslobođenja u Zaječaru od danas do 29. jula biće održan "Warm Up" prateći program 49. Gitarijade tokom kojeg će se održavati koncerti i javna snimanja emisija.

Zagrevanje počinje danas kada će bend Rocktori održati 4. memorijalni koncert "Dragan Stepanović Stepa", a uz njih će nastupiti i Ivana Bogosavljević, Ivan Čikarić, Ivan Petković, Momčilo Moša Radenković i ZZ-dur.

U nedelju 26. jula će nastupiti bendovi: Memento, Bele Najk čarape, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ULIX, HCZ i VIS Novi Dan, a ponedeljak, 27. jul, rezervisan je za nastup grupa: Persona Non Grata, School Bus i Good Ol Bastads.

Za utorak, 28. jul, je najavljen koncert pobednika 46. Gitarijade, benda Bas i Stega, a nakon njih će biti održano javno snimanje i direktan prenos koncerta benda Texas Flood na Radio Beogradu 202.

Zaječarska Gitarijada će biti održana od 29. jula do 1. avgusta.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas pocinje zagrevanje za 49. Gitarijadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2015

Na Trgu Oslobođenja u Zaječaru će od večeras pa do 29. jula biti održan još jedan WARM UP - prateći program 49. Gitarijade, saopštili su organizatori ove tradicionalne manifestacije...WARM UP 2015 će, kao i prethodne godine, predstavljati pravo zagrevanje za veliki spektakl koji će na zaječarskoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.