Oštetili Elektrodistribuciju za 2,5 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetili Elektrodistribuciju za 2,5 miliona dinara

Operativnim radom pripadnika policije rešeno je pet teških krađa izvršenih ovog meseca na području Rume i Iriga, kojima je "Elektrodistribucija" oštećena za oko 2,5 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Policija je pronašla i po nalogu nadležnog tužioca odredila zadržavanje do 48 časova za D.K. (31) i V.M. (19), zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i teška krađa u saizvršilaštvu.

Oni se terete >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su noću, sa naponske mreže isključivali trafoe postavljene na električnim stubovima, spuštali transformatore na zemlju, skidali zavrtnje i ispuštali kancerogeno ulje, kako bi krali bakarna jezgra koja su kasnije prodavali otpadima sekundarnih sirovina.

Ovim krivičnim delima, osumnjičeni su oštetili "Elektrodistribuciju" za oko dva i po miliona dinara.

Oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštetili "Elektrodistribuciju" za 2,5 miliona RSD

Izvor: B92, 29.Jul.2015

Policija u Sremskoj Mitrovici privela je D.K. (31) i V.M. (19), zbog sumnje da su oštetili "Elektrodistribuciju" za oko 2,5 miliona dinara...Njima je određeno zadržavanje do 48 časova...Oni se terete da su noću na području Rume i Iriga izvršili pet teških krađa, tako što su sa naponske mreže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.