Dobra prohodnost puteva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra prohodnost puteva

Vozače i danas očekuju visoke temperature za ovo doba godine, koje utiču na dobru prohodnost i vidljivost puteva I i II reda širom zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS, ipak, savetuje vozačima da i pored pogodnih vremenskih prilika budu oprezniji za volanom, najviše pri prolasku deonica na kojima je zbog radova izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

Vozači se upozoravaju da na putevima koji prolaze kroz naseljena mesta posebno obrate pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na pešake i ograničenja u brzini, naročito zbog većeg broja biciklista i motociklista.

AMSS podseća da su do danas od 08.00 do 18.00 časova predviđeni radovi na obilaznici oko Beograda na delu državnog puta I/A reda broj 1. na sanaciji Ostružničkog mosta, u smeru od Ostružnice ka Dobanovcima, koji će se izvoditi u zaustavnoj traci koja će biti zatvorena za saobraćaj.

Do danas su, takođe, planirani radovi na popravci oštećenog kolovoza na delu državnog puta I/B reda broj 22, deonica Beograd-Lazarevac, u zoni naselja Stepojevac.

Danas nije predviđano potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put IIA reda broj 180 Čačak-Zeoke-Guča, a alternativni put je Čačak- Grab- Rogača Guča.

AMSS dodaje da je zbog ulegnuća kolovoza zatvoren put IIA reda broj 212 Brzeće-Kuršumlija u blizini mesta Blaževo kod sela Iričići.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, navodi AMSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU: Kolovozi danas suvi i prohodni

Izvor: Kurir, 07.Apr.2016, 07:44

U Srbiji se danas očekuju suvi i prohodni putevi i dobra vidljivost, saoštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta...Zbog odrona je i dalje zatvoren put Čačak - Zeoke - Guča, a alternativni pravac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.