Dragan Marinković Maca pomaže maloj Tari

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marinković Maca pomaže maloj Tari

Tara Mitrović iz Gornjeg Milanovca ima četiri godine godine, a od rođenja boluje od celebralne paralize.

Vlada Stanojević i Dragan Marinković Maca, foto: Promo

17. marta doktori iz Rusije dolaze u Ćupriju kako bi je operisali, s obzirom da devojčica ne sme da putuje. Roditelji su sakupili veći deo sredstava za operaciju, ali nedostaje još 3 hiljade evra.

Prestonički klub koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godinama unazad svakog ponedeljka organizuje humanitarne žurke, u narednom periodu prikupljaće novčana sredstva upravo za malu Taru. Tako je početkom ove nedelje organizovano veče za Taru, a domaćin je bio voditelj i glumac Dragan Marinković Maca. Maca je zabavljao goste poznatog prestoničkog kluba, ali i sakupljao priloge za devojčicu.

- Ovo je najmanje što svako od nas može i treba da uradi za svu tu dečicu. Nadam se da će se i kolege priključiti akciji, i da ćemo ubrzo skupiti sredstva za Taru, ali i sve druge mališane kojima je potrebna pomoć - rekao je Maca.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maca pomaže maloj Tari!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2015

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca organizovao je u Beogradu sakupljanje priloga za devojčicu Taru Mitrović iz Gornjeg Milanovca koja boluje od cerebalne paralize...Tara Mitrović iz Gornjeg Milanovca ima četiri godine godine, a od rođenja boluje od celebralne paralize...17. marta doktori...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.