Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je otišao Saša Radulović

Ministar privrede u ostavci Saša Radulović obnarodovao je obrazloženje svoje ostavke u kom je naveo da se od reformi odustalo zbog izbora, da je kabinet prvog potpredsednika Vlade zakočio reforme, ali i da je paket mera ekonomske stabilizacije potpuno promašen zbog čega iz protesta nije bio prisutan na javnoj sednici Vlade na kojoj je predstavljan. On je takođe saopštio i da je Partijsko zapošljavanje i nametanje stranačkih ličnosti bez ozbira na stručnost je očigledno zvanična politika Vlade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Evo zašto sam podneo ostavku!

Izvor: Press, 28.Jan.2014

„Najviše se odmaklo u pripremi zakona o stečaju i privatizaciji, izradi ličnih karata preduzeća i pripremi finansijskog restrukturiranja za preostala 153 preduzeća. Na kraju je i ova reforma zaustavljena.” navodi Radulović.. „Paket mera ekonomske stabilizacije je potpuno promašen. U njegovoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.