Zaplenjeno 3,5 tona duvana kod Smedereva

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 3,5 tona duvana kod Smedereva

Policija je u okolini Smedereva pronašla i zaplenila 3,5 tone sušenog duvana u listu, ukupne tržišne vrednosti oko sedam miliona dinara.

Zbog sumnje da se izvršio nedozvoljenu trgovinu i neovlašćeno bavljenje delatnoću i skladišnje robe priveden je P. J. (45).

On će biti sproveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, a zaplenjeni duvan predat je u nadležnost Poreskoj policiji, saopštio je MUP.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 3,5 tone duvana vrednog sedam miliona dinara

Izvor: RTS, 26.Sep.2016

. Policija je pretresom pomoćnih prostorija na jednoj lokaciji u okolini Smedereva pronašla i oduzela 3,5 tone sušenog duvana u listu, ukupne tržišne vrednosti oko sedam miliona dinara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.