Zapalio policajcu auto iz osvete

Izvor: B92, 05.Avg.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio policajcu auto iz osvete

Jagodina -- Jagodinska policija je saopštila da je uhapsila S. R. (34) iz Despotovca zbog sumnje da je zapalio privatni automobil policajca.

U tom incidentu nije bilo povređenih.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni se tereti da je 4. jula iz osvete zapalio automobil policajca iz Despotovca.

Kako Beta saznaje, motiv za paljenje automobila je bila osveta.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Paraćinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Despotovčanin iz osvete zapalio policajcu automobil!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013

Osumnjičeni se tereti da je 4. jula iz osvete zapalio privatni automobil policajca iz Despotovca..JAGODINA - Jagodinska policija je uhapsila S. R. (34) iz Despotovca zbog sumnje da je zapalio privatni automobil policajca...Kako se navodi, osumnjičeni se tereti da je 4. jula iz osvete zapalio automobil...

Nastavak na Kurir...

Iz osvete zapalio policajcu auto

Izvor: Blic, 05.Avg.2013

Pripadnici PU Jagodina lišili su slobode S. R. (34) iz Despotovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti tako što jenamerno izazvao požar na putničkom vozilu koje pripada policijskom službeniku Policijske stanice u Despotovcu...Prilikom paljenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.