Vučić sa predstavnicima nezavisnih kontrolnih organa

Izvor: RTS, 06.Feb.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa predstavnicima nezavisnih kontrolnih organa

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima nezavisnih kontrolnih organa o ulozi i doprinosu tih tela u reformi javne uprave.
Predstavnici nezavisnih kontrolnih organa izneli su određene preporuke koje će predsednik Vlade razmotriti sa ostalim članovima Vlade, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Sastanku su prisustvovali Zaštitnik građana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Saša Janković, Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić, Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tanja Babić i generalni državni revizor Dragoslav Sretenović, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa zaštitnicima građana Srbije

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016

Premijer se sastao sa zaštitnikom građana Sašom Jankoviće, poverenikom za zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubom Šabiće, poverenica za ravnopravnost Brankicom Janković, direktorkom Agencije za borbu protiv korupcije Tanjom Babić....Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.