Vreme sutra oblačno i uglavnom suvo, na severu slaba kiša

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme sutra oblačno i uglavnom suvo, na severu slaba kiša

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo vreme, a samo se u severnim krajevima očekuje slaba kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do četiri, a najviša dnevna od sedam do 14 stepeni.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju jak, na jugu Banata povremeno i olujni.

U Timočkoj Krajini biće oblačno, tmurno i hladno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa temperaturom vazduha od minus dva do dva stepena, povremeno sa kišom koja će se lediti pri tlu.

I u Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme sa

umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja

temperatura vazduha iznosiće dva, a najviša dnevna osam stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. decembra, biti pretežno oblačno, a do ponedeljka mestimično sa slabom kišom.

U ponedeljak se očekuje pad temeprature, sneg najpre u planinskim, zatim ponegde i u nižim predelima, a moguća je lokalna pojava ledene kiše.

U utorak i sredu biće hladno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, a očekuje se formiranje snežnog pokrivača.

Krajem perioda očekuje se postepeni prestanak padavina, prvo u severnim krajevima. U košavskom području biće umeren i jak jugoistočni vetar, u ponedeljak i utorak i olujne jačine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za četvrtak 27. novembar

Izvor: 025info.rs, 27.Nov.2014

Temperatura izmerena u našem gradu rano jutros iznosila je -2 stepena, vlažnost vazduha je 98%, pritisak 1011 mb, duva jugoistočni vetar brzinom od 2 m/s...Danas se u Apatinu i okolini očekuje promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom. Maksimalna dnevna temperatura do 5 stepeni...Vodostaj Dunava...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.