Vlada usvojila više zakonskih predloga

Izvor: RTS, 30.Apr.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila više zakonskih predloga

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o spomen obeležjima čijom primenom će, kako se očekuje, biti obezbeđeno efikasnije delovanje državne uprave u postupku zaštite, restauracije i izgradnje novih spomen obeležja.
Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju konvencije o zajedničkom tranzitnom postupku i Predlog zakona o potvrđivanju konvencije o pojednostavljenju formalnosti u trgovini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << robom, prenosi Tanjug.
Obe konvencije unapređuju međunarodni tranzitni postupak i obavezuju primenu novih informacionih tehnologija na carinskim teritorijama država članica Evropske unije, EFTE i Turske.
Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o nadležnosti, merodavnom pravu, priznanju i izvršenju odluka i saradnji u materiji roditeljske odgovornosti i mera za zaštitu dece, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada usvojila više zakonskih predloga

Izvor: Studio B, 30.Apr.2015

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o spomen obeležjima čijom primenom će, kako se očekuje, biti obezbeđeno efikasnije delovanje državne uprave u postupku zaštite, restauracije i izgradnje novih spomen obeležja..Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju konvencije o zajedničkom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.