Višnjić: Neophodno novo liderstvo

Izvor: RTS, 30.Apr.2012, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višnjić: Neophodno novo liderstvo

Građanima je neophodno pravo, novo liderstvo, poručio predsednik Reformističke stranke Aleksandar Višnjić na Fruškoj Gori.

Predsednik Reformističke stranke Aleksandar Višnjić poručio je na Fruškoj Gori da je građanima neophodno pravo, novo liderstvo.

"Čovek ne može da se ne pita šta su nam to naši političari uradili. Hvale se što su otvorili nekoliko pogona, a zatvorili su 1.000 fabrika i ljude isterali na ulicu", rekao je Višnjić.

Višnjić je rekao da je državi neophodno "pravo, novo liderstvo" i da zato reformisti marširaju kroz Srbiju sa porukom "hiljadu kilometara za milion nezaposlenih".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višnjić: Neophodno novo liderstvo (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Apr.2012

Predsednik Reformističke stranke Aleksandar Višnjić poručio je na Fruškoj Gori da je građanima neophodno pravo, novo liderstvo...Tadić: Treba nam trojka u poslednjoj sekundi..Bajatović za S media portal: Bez SPS-a nema nove vlade!..Đilas: Novčana pomoć za penzionere (VIDEO).."Čovek ne može...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.