Više ne kriju ljubav! (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2014, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više ne kriju ljubav! (FOTO)

Mnogi paparaci su sanjali da će uslikati ovakvu fotografiju, ali nije im pošlo za rukom, kao jednom obožavaocu naše popularne teniserke i nemačkog fudbalera.

Dok su leteli prvom klasom za Melburn, Anu Ivanović i Bastijana Švajnštajgera startovao je fan da se fotografiše sa s njima, što su oni, sudeći po fotografiji, oduševljeno prihvatili.

Džoji Hu je na svom Instagramu napisao da nisu sedeli jedan pored drugog, jer sedišta nisu spojena u prvoj klasi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je Bastijan često išao do Aninog mesta i da su definitivno u vezi.

Podsetimo, Ana i Bastijan se navodno viđaju od septembra meseca, kada je fudbaler nemačke reprezentacije ostavio svoju dugogodišnju devojku zbog naše teniserke.

Mediji su pisali da su oni čas zajedno, čas nisu, ali nekoliko dolazaka Švajnštajgera u Beograd, ali i ova fotografija dokazuje da su oni ipak u idličnoj vezi.

 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ana i Batijan više ne kriju ljubav

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2014

Mnogi paparaci su sanjali da će uslikati ovakvu fotografiju, ali nije im pošlo za rukom, kao jednom obožavaoca naše popularne teniserke i njemačkog fudbalera...Dok su letjeli prvom klasom za Melburn, Anu Ivanović i Bastijana Švajnštajgera startovao je fan da se fotografiše sa s njima, što su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.