Vesna Pešić napustila poslanički klub LDP-a

Izvor: Mondo, 07.Apr.2011, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pešić napustila poslanički klub LDP-a

Pešić će u Skupštini Srbije nadalje biti samostalni poslanik, a razlog izlaska iz LDP su navodi stranke o "razlikama u stavovima" i navodnom "nanošenju štete stranci". "Prioblem je što sam uopšte imala svoj stav", kaže Pešić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Pešić napustila poslanički klub LDP-a

Izvor: EMportal, 07.Apr.2011

Poslanica Skupštine Srbije Vesna Pešić napustila danas Poslanički klub Liberalno-demokratske partije i nastaviće da radi kao samostalna poslanica, zbog saopštenja LDP-a o razlikama u njenim i stavovima stranke i navoda da je nanela štetu stranci.

Nastavak na EMportal...

Pešićeva podnela ostavku na mesto poslanika LDP

Izvor: SrbijaNet.rs, 07.Apr.2011

Vesna Pešić podnela je danas ostavku na mesto poslanika Liberalno-demokratske partije i najavila prelazak u samostalne poslanike, što su u LDP ocenili "nekorektnim", ali su naveli da je neće isključiti iz stranke. Pešićeva je kratko rekla Tanjugu da je napustila poslanički klub

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Vesna Pešić napušta LDP

Izvor: Danas, 07.Apr.2011

Poslanica Skupštine Srbije Vesna Pešić napustila je juče poslanički klub LDP i nastaviće da radi kao samostalni poslanik. Ona je u pismu predsednici parlamenta Slavici Đukić Dejanović istakla da je apsolutno isključen njen prelazak u neki drugi poslanički klub ili stranku.

Nastavak na Danas...

Vesna Pešić napustila poslanički klub LDP

Izvor: Press, 07.Apr.2011

Vesna Pešić napustila je juče poslanički klub Liberalno-demokratske partije i nastaviće da radi kao samostalni poslanik, zbog saopštenja LDP-a o razlikama u njenim i stavovima stranke i navoda da je nanela štetu stranci.

Nastavak na Press...

Vesna Pešić samostalni poslanik

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2011, 07:01

BEOGRAD - Poslanica Skupštine Srbije Vesna Pešić napustila je poslanički klub Liberalno demokratske partije i nastaviće da radi kao samostalni poslanik, zbog saopštenja LDP-a o razlikama u njenim i stavovima stranke i navoda da je nanela štetu stranci...Vesna Pešić je u pismu predsednici parlamenta...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.