Vanredna situacija u Ivanjici, u Guči nema vode

Izvor: Press, 08.Mar.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija u Ivanjici, u Guči nema vode

U opštini Ivanjica uvedena je danas vanredna situacija jer je sneg koji već tri dana pada stvorio velike probleme na svi putnim pravcima, a oko 2.000 potrošača je bez struje, rekao je danas načelnik Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić.
On je Tanjugu kazao da je sneg koji pada od 5. marta pokidao dalekovode u Ivanjici i da je trenutno 2.000 potrošača bez struje, a postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i veliki problemi na svim putnim pravcima.

Padavine su, kako je dodao, najviše teškoća stvorile žiteljima na području Javora i Golije, i na prevoju između Lučana i Ivanjice.

U lučanskoj opštini, prema Broćićevim rečima, situacija je malo stabilnija, izuzev u gornjem delu Dragačeva, gde je nerasčišćeno 17 kilometara puteva.

Broćić kaže da je zbog pucanja cevi na vodovodnoj mreži u Guči, 3.000 potrošača ostalo bez vode.

"Otklanjanje ove havarije, kako su rekli nadležni, očekuje se do kraja dana i preduzete su sve mere da žitelji ove varošice budu uredno snabdeveni", kazao je Broćić.

Za razliku od Ivanjice i Lučana, situaciju u Čačku i Gornjem Milanovcu je potpuno stabilna i nema nikakvih teškoća u snabdevanju vodom, strujom i toplotnom ebergijom, zaključio je Broćić. Svi putevi su prohodni.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Ivanjici 2.000 ljudi bez struje

Izvor: B92, 08.Mar.2015

U opštini Ivanjica uvedena je vanredna situacija jer je sneg koji već tri dana pada stvorio velike probleme na svi putnim pravcima...Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić je rekao da je ovoj opštini oko 2.000 potrošača bez struje...On je Tanjugu kazao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.