VRELINA: Cisterne s vodom na tri lokacije

Izvor: Kurir, 17.Jun.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELINA: Cisterne s vodom na tri lokacije

Cisterne će biti postavljene od sutra, 18. juna, od 12 do 18 sati na Trgu republike, Zelenom vencu i Slaviji

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija” postaviće cisterne s pitkom vodom u centru Beograda zbog najavljenih izuzetno visokih temperatura vazduha.

Cisterne će biti postavljene od sutra, 18. juna, od 12 do 18 sati na Trgu republike, Zelenom vencu i Slaviji.

Pitka voda na tri veoma prometna mesta u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prestonici namenjena je svim našim sugrađanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje, posebno mališanima i najstarijim osobama, koji najteže podnose vrućinu.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” nastaviće sa ovom akcijom tokom celog leta, a cisterne će biti postavljene na javnim mestima u danima sa tropskim temperatutama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Cisterne sa vodom od sutra na Trgu republike, Zelenom vencu i Slaviji

Izvor: Blic, 17.Jun.2013

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" postaviće od sutra cisterne sa pitkom vodom u centru Beograda zbog najavljenih izuzetno visokih temperatura vazduha. ..Cisterne će biti postavljene od sutra, 18. juna, od 12 do 18 sati na Trgu republike, Zelenom vencu i Slaviji...- Pitka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.