Utopio se devetnaestogodišnji mladić

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se devetnaestogodišnji mladić

TUZLA - Devetnaestogodišnji učenik čiji su inicijali A.H. utopio se danas u rijeci Spreči, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Šarić je rekao da se, prema informacijama koje ima, maturant Srednje mješovite škole u Kalesiji vraćao sa nastave sa drugovima, skinuo majicu i skočio u rijeku. Kroz nekoliko minuta tijalo je isplivalo na površinu, a potom potonulo.

Odmah je obaviještena policija koja je izašla na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kao i kantonalni tužilac.

Angažovani su i ronioci Ronilačkog kluba "Vidara" iz Gradačca na pronalaženju tijela stradalog mladića.

Federalni mediji navode da se utopio Almir Husić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno tijelo osamnaestogodišnjeg mladića

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2015, 14:24

Članovi Ronilačkog kluba “Vidara” iz Gradačca pronašli su u rijeci Spreči tijelo mladića A.H. /18/, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...Ljekar Doma zdravlja Kalesija konstatovao je smrt nastradalog mladića, čije je tijelo prevezeno u Komemorativni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.