Uklonjena i poslednja barikada na severu Kosova

Izvor: B92, 29.Okt.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjena i poslednja barikada na severu Kosova

Kosovska Mitrovica -- U Kosovskoj Mitrovici oko 19 h uklonjena je i poslednja barikada koja je u ovom gradu bila postavljena još 2011. godine.

Bagerima i uz pomoć teške mehanizacije uklonjena je barikada koja se nalazila u neposrednoj blizini raskrsnice kod Tehničke škole u Mitrovici, a koja je vodila prema takozvanom Istočnom mostu i južnom delu grada, javio je izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Bila je postavljena odmah nakon izbijanja krize na severu Kosova pre više od pet godina. Iako se pored barikade prolazilo ova prepreka je ometala saobraćaj u ovom delu Mitrovice. Barikadu su uklonili Srbi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uklonjena i poslednja barikada u severnoj Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2016

U Kosovskoj Mitrovici večeras oko 19.00 časova uklonjena je i poslednja barikada koja je u ovom gradu bila postavljena još 2011...Bagerima i uz pomoć teške mehanizacije uklonjena je barikada koja se nalazila u neposrednoj blizini raskrsnice kod Tehničke škole u Mitrovici, a koja je vodila prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.