Uhapšen pedofil iz Niša

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pedofil iz Niša

Niška policija privela je Slobodana K.(36) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom osobom, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u tom gradu.

Pretila Tadiću i Dačiću

Užice: Uhapšeno četvoro lekara!

Beogradska policija zaplenila 50 kilograma marihuane

Sumnja se da je Slobodan K. krivično delo izvršio nad maloletnom osobom 3. februara u večernjim satima, rečeno je na konferenciji za novinare.

Istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenom je odredio osmodnevni pritvor.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠLIJA PRIVEDEN ZBOG BLUDNIČENJA NAD DETETOM

Izvor: Kurir, 07.Feb.2012

Niška policija uhapsila muškarca koji je bludničio nad detetom..NIŠ - Niška policija privela je Slobodana K.(36) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom osobom, saopšteno je u Policijskoj upravi u tom gradu. ..Sumnja se da je Slobodan K. krivično...

Nastavak na Kurir...

Pedofil bludničio pred devojčicama

Izvor: Press, 07.Feb.2012

Nišlija Slobodan K. (35) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo seksualnog uznemiravanja dece, saopštila je niška Policijska uprava

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.