Uhapšen čobanin zbog kradje veće količine novca

Izvor: Beta, 20.Jan.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen čobanin zbog kradje veće količine novca

Zaječarska policija uhapsila je dvadesetjednogodišnjeg D.N. iz Bečeja zbog teške kradje u okolini Boljevca, saopšteno je danas. Kako se navodi, policija sumnjiči uhapšenog da je iz jednog domaćinstva, gde je čuvao stoku, ukrao 2.000 evra i oko 100.000 dinara.  Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati i protiv njega biće podneta krivična prijava.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšen čobanin zbog krađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2017

Zaječarska policija uhapsila je dvadesetjednogodišnjeg D.N. iz Bečeja zbog teške krađe u okolini Boljevca, saopšteno je danas...Kako se navodi, policija sumnjiči uhapšenog da je iz jednog domaćinstva, gde je čuvao stoku, ukrao 2.000 evra i oko 100.000 dinara...Po ovlašćenju osnovnog javnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.