Ubijen u lovu

Izvor: Blic, 09.Maj.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u lovu

Rekovac - Ljubiša Mitrović (34) iz sela Cikot, kod Rekovca, ubijen je preksinoć, oko 20 sati, u lovu, a policija je za ubistvo osumnjičila i uhapsila njegovog kuma Dejana J. (35) iz Kragujevca.

Prema saznanjima „Blica", njih dvojica sami su krenuli u krivolov na divljeg vepra. Selo Cikot i okolina su inače poznati po lovokrađama.

Međutim, na mestu zvanom Ognjanovac, kod sela Cikot, oko 23 sata, kumovi su se razdvojili. Kako se sumnja, Dejan J. je čuo neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šum, pomislio da se kreće divlji vepar i pucao je iz lovačke puške. Međutim, metak nije pogodio divljač već je pogodio u glavu njegovog kuma Ljubišu Mitrovića. Ljubiša Mitrović je odmah preminuo, a o tragediji je obaveštena i policija koja je uhapsila Dejana J. Dejan J. je, kako saznajemo, teško podneo smrt svog kuma.

Policija je saopštila da je Dejan J. osumnjičen da je izvršio teško krivično delo protiv opšte sigurnosti. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i danas će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini, navedeno je u saopštenju policije.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen u lovu na divljač

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2010

Ljubiša M. (34) iz sela Cikot, kod Rekovca, ubijen je sinoć, oko 20 sati, u lovu, a policija je za ubistvo osumnjičila i uhapsila Dejana J. (35) iz Kragujevca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini...Dejanu J. je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio teško...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubistvo u krivolovu

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2010

U krivolovu na mestu zvanom "Ognjanovac" u subotu oko 20 sati ubijen je Ljubiša M. (34) iz sela Cikot, kod Rekovca. Zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo, policija je uhapsila Dejana J. (35) iz Kragujevca, koji je lovio sa Ljubišom

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.