UBICA SUPRUGE I TAŠTE BEZ OPTUŽNICE Ništa od suđenja za masakr u mercedesu kod Bujanovca

Izvor: Blic, 11.Jul.2017, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA SUPRUGE I TAŠTE BEZ OPTUŽNICE Ništa od suđenja za masakr u "mercedesu" kod Bujanovca

Više javno tužilaštvo u Vranju i dalje sprovodi istražni postupak protiv Gorana Petrovića Mazge (24) iz Pasjana kod Gnjilana zbog sumnje da je 4. maja u blizini Bujanovca hicima iz pištolja ubio i suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (42).

Optužnica protiv Petrovića još nije podignuta, a portparol Višeg javnog tužilaštva Leposava Jovčić kaže za “Blic” da se preduzimaju i druge dokazne radnje protiv Gorana Petrovića zbog pribavljanja materijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dokaza i utvrđivanja činjeničnog stanja. Tek posle sprovedene istrage biće doneta odluka o podizanju optužnice protiv Petrovića, kome preti kazna od 40 godina zatvora.

Petrović je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, gde se branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana.

Podsećamo, Petrović je ubio taštu i suprugu od koje je bio rastavljen, kada su one dovele Jovaninu i Goranovu dvogodišnju ćerku da vidi oca. Posle svađe u selu Turija, na putu Bujanovac - Končulj, Goran je ušao u Jovanin “mercedes”, a zatim potegao pištolj kojim je ubio ženu i taštu, a rikošet je pogodio i devojčicu.

Goran je pobegao sa mesta zločina, ostavivši dete u kolima. Tek 15. juna pripadnici Žandarmerije i vranjske Policijske uprave uhapsili su Petrovića u Predejanu kod Vladičinog Hana, koji je uz sebe imao pištolj.

Sumnja se da se krio u Kosovskom Pomoravlju, a nedavno je uhapšena tetka Gorana Petrovića zbog sumnje da se ubica krio u njenoj kući.

Inače, za Petrovićem je od avgusta 2016. kosovska policija tragala jer je opljačkao benzinsku pumpu i menjačnicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VJT: Podignute optužnice za DVA UBISTVA

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jul.2017

Više javno tužilaštvo u Vranju je protiv V.Č. (36) iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada podiglo optužnucu, zbog postojanja opravdane sumnje, da je počinio ubistvo. Prema navodima iz VJT, V.Č.  je u septembru prošle godine ispred porodične kuće usmrtio svoju majku, u stanju bitno smanjene uračunljivosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.