U požaru u stanu u Podgorici stradala jedna osoba

Izvor: Blic, 26.Sep.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u stanu u Podgorici stradala jedna osoba

Jedna osoba je stradala, a više je povređeno u požaru koji je večeras izbio u stanu jedne od zgrada Ruskih kula u podgoričkom naselju Blok 6.

Kako prenose podgorički mediji, u požaru je stradao Peđa B. koji je, u iznajmljenom stanu na sedmom spratu, živeo sa sestrom i majkom.

Njegova majka je, kako se navodi, spasena i ukazana joj je pomoć u Kliničkom centru Crne Gore, a sestra navodno nije bila u stanu u trenutku požara.

Dodaje se da je još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osoba sa sprata, na kojem je izbio požar, prebačeno u podgoričku bolnicu, ali nisu životno ugroženi.

U gašenju požara učestvovala su tri vozila podgoričke Vatrogasne službe, a na terenu su bile i ekipe policija i hitne pomoći.

Povezane vesti: Požari u Crnoj Gori pod kontrolom Sever Crne Gore i Podgorica u plamenu MUP: Svi požari u Crnoj Gori pod kontrolom Veliki požar u Podgorici, vatra se približila i zgradi Mila Đukanovića Požar kod Ulcinja biće lokalizovan kad padnu kiše

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U požaru u Ruskoj kuli stradao Podgoričanin

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012

U požaru koji je večeras izbio u stanu jedne od zgrada Ruskih kula u podgoričkom naselju Blok 6 jedna osoba je stradala, a više je povređeno..Kako prenose podgoričke "Vijesti", u požaru je stradao Peđa Brković (29). koji je, u iznajmljenom stanu na sedmom spratu, živeo sa sestrom i majkom...Njegova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.