U Skupštini danas glasanje i nova sednica

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Skupštini danas glasanje i nova sednica

Poslanici Skupštine Srbije danas će glasati o više međunarodnih sporazuma i o prestanku funkcije zaštitnika građana Saše Jankovića.
Foto:B92.net
Zatim će početi nova sednica.
Poslanici će glasati o izmenama članova i zamenika članova u nekoliko skupštinskih odbora, odnosno o predlogu pokreta Dosta je bilo da u tim telima zameni tri poslanika koji su napustili DJB.
Pokret DJB >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su krajem februara napustili poslanici Jovan Jovanović, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović. 

Glasaće se i o predlogu LDP-LSV da se dužnosti iz skupštinskih odbora razreše i Marinika Tepić, koja je napustila Ligu socijademokrata Vojvodine i Goran Čabradi iz Zelene stranke koji je napustio poslanički klub pošto je u njega ušao lider LDP Čedomir Jovanović. 

Poslanici će posle glasanja, u 10 časova početi novu sednicu na čijem dnevnom redu su predlozi zakona o biomedicinski potpomognutoj oplodnji i o transfuzijskoj medicini.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.