U Novom danu - da li će se Srbija uskoro ekonomski oporaviti

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom danu - da li će se Srbija uskoro ekonomski oporaviti

Da li će se Srbija u skorije vreme ekonomski oporaviti, šta je njena privredna perspektiva - o tome u Temi jutra govore Petrica Đaković, novinarka nedeljnika "NIN" i Ljubodrag Savić, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Prema najnovijoj oceni Evropske komisije, Bruto društveni proizvod Srbije ove godine će rasti po stopi od 2 odsto. To je bolje u odnosu na njihovu prethodnu prognozu od 1,8, odsto. Za razliku od Evropske komisije, Međunarodni monetarni fond ostao je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pri poslednoj proceni - 1,6 odsto rasta BDP-a u Srbiji. Šta u opšte znače ove brojke i da li će to, na bilo koji način, osetiti građani Srbije?

O tome saznajte u Temi jutra.

Sa pevačicom benda "Lollobrigida" Idom Prester listamo štampu i pričamo o kulturi i muzici.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privredni rast Srbije skroman i dalje kaska za regionom

Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2016, 10:00

Novinarka nedeljnika NIN Petrica Đaković i profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Ljubodrag Savić ocenili su u Novom danu televizije N1 da Srbija, uprkos najavljenom rastu bruto domaćeg proizvoda (BDP) od dva odsto, ima najlošije ekonomske rezultate u regionu...Prema najnovijoj oceni Evropske...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.