U Nišu otvoren Centar za upravljanje u kriznim situacijama

Izvor: Press, 17.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu otvoren Centar za upravljanje u kriznim situacijama

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić otvorio je danas u Nišu Centar za upravljanje u kriznim situacijama - Srpsko-ruski humanitarni centar i tom prilikom ukazao na njegov značaj u bržoj komunikaciji i reagovanju.
"Veliki je značaj ovog Centra, pre svega u bržoj i lakšoj komunikaciji sa ministarstvom za vanredne situacije, komunikacija sa zaposlenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Srpsko-ruskom humanitarnom centru. Ta brža komunikacija znači brže reagovanje", rekao je Tanjugu Predrag Marić. 
Kodirektor humanitarnog centra Viktor Safjanov, rekao je da je će zajedno sa srpckim ministarstvom Srspko ruski humanitarni centar i dalje učestvovati u svim opreacijama gde je to potrebno, a da će komunikacija ubuduće biti još bolja.
"Kao i do sada, nastavićemo da radimo zajedno u svim vanrednim situacijama" rekao je Safjanov.

Ruski i srpski prestavnici sektora za vanredne situacije prisustvovali su pokaznoj vežbi gašenja požara na naftnim postrojenjima.
Centar za upravljanje u vanrednim situacijama otvoren je sredstvima Ministarstva za vanredne situacije Ruske federacije.
Rusko-srpski humanitarni centar otvoren je 25. aprila 2012. godine. Namenjen je za brzo regovanje kod požara, prirodnih katastrofa i tehnoloških havarija.
Pored Srbije spasioci iz ovog centra pokrivaju i područje celog regiona od Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Otvoren Centar za upravljanje u kriznim situacijama

Izvor: Blic, 17.Okt.2014

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić otvorio je danas u Nišu Centar za upravljanje u kriznim situacijama - Srpsko-ruski humanitarni centar i tom prilikom ukazao na njegov značaj u bržoj komunikaciji i reagovanju...- Veliki je značaj ovog...

Nastavak na Blic...

U Nišu otvoren Centar za upravljanje u kriznim situacijama

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Okt.2014, 09:31

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić otvorio je u Nišu Centar za upravljanje u kriznim situacijama - Srpsko-ruski humanitarni centar i tom prilikom ukazao na njegov značaj u bržoj komunikaciji i reagovanju..."Veliki je značaj ovog Centra,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.