U KRAGUJEVCU DOČEK UZ LOKALNE GRUPE I BENDOVE

Izvor: Kurir, 31.Dec.2010, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KRAGUJEVCU DOČEK UZ LOKALNE GRUPE I BENDOVE

KRAGUJEVAC - Kragujevčane će za doček Nove godine, kako na trgu tako i u ugostiteljskim objektima, zabavljati domaće rok grupe i bendovi, na šta ukazuje i ovogodišnji slogan obeležavanja najluđe noći "Slušaj lokalno-slavi globalno".

Mesta u hotelima "Zelengora" i "Šumarice", gde je za doček Nove godine trebalo uplatiti 3.000 dinara, popunjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su, kao i u hotelu "Kragujevac", gde je rezervacija 1.000 dinara jeftinija.

Uz skroman ponoćni vatromet na Đačkom trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije, očekuje se da će 2011. godinu uglavnom dočekati mlađi, jer će nastupiti kragujevačke rok grupe Propaganda 117, Popečitelji i KBO.

Tradicionalno, 15 minuta iza ponoći gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović sa saradnicima obići će dežurne u Policijskoj upravi i preduzećima "Vodovod", "Elektrošumadija", "Energetika", zavode za hitnu pomoć i stomatologiju, a poklon čestitku uručiti prvorođenoj bebi u porodilištu Kliničkog centra.

Uz želju da u svaki dom uđu radost, ljubav i razumevanje, Stevanović je u novogodišnjoj čestitki rekao da su krize iskušenja koja prate ljude i gradove, države i narode, kroz istoriju sveta.

- Još u drevno doba mudri su shvatili - upravo tada čovek mora vrširi dužnost i delovati ispravno. Radimo kragujevački, i iako iza nas ostaje još jedna teška godina, imamo razloga da budemo zadovoljni sa onim što smo učinili za naš grad, koji istrajnim radom gradimo u grad investicija a time i novih radnih mesta- kazao je Stevanović.

Naglašavajući da Kragujevac u Novoj godini očekuje mnogo izazova i posla, Stevanović je rekao da smo "na dobrom putu da u 2011. ostvarimo svoj cilj i postanemo centar automobilske industrije u ovom delu Evrope".
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček Nove godine uz kragujevačke bendove

Izvor: Šumadija Press, 31.Dec.2010

Za dobro raspoloženje Kragujevčana, koji će Novu godinu dočekati na otvorenom, ovog puta biće zaduženi već provereno dobri kragujevački bendovi.

Nastavak na Šumadija Press...

Nova godina u Srbiji

Izvor: RTS, 01.Jan.2011, 01:27

Uz vatromete i muziku, Srbija dočekala 2011. godinu. Slavilo se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu....Građani širom Srbije dočekali su Novu godinu. Slavilo se u domovima, ali i na gradskim trgovima, u klubovima, restoranima i kafanama. ..Uz vatromet, ispred Skupštine Srbije, Beograđanima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.