U BiH sutra oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH sutra oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno od pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom.

Padavine se uglavnom očekuju u Bosni.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Uz grmljavinske oblake biće i jačih udara vjetra.

Najniža jutarnja temperatura vazduha kretaće se između 14 i 19, na jugu Hercegovine od 20 do 24 stepena. Najviša dnevna temperatura kretaće se uglavnom između >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 24 i 29, na jugu Hercegovine od 30 do 34 stepena.

U Sarajevu će sutra biti sunčanije prijepodne. U drugoj polovini dana se očekuju pljuskovi. Najniža jutarnja temperatura vazduha oko 16, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U većem dijelu Bosne prijepodne je bilo pretežno oblačno, a u drugoj polovini dana se razvedrilo. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne je bilo sunčano.

Temperature vazduha u 14 sati: Bjelašnica 18 stepeni, Ivan-sedlo 21, Bihać i Sokolac 23, Bugojno i Kupres 24, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 25, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Tuzla i Zenica 26, Bijeljina, Goražde i Gradačac 27, Livno 29, Neum 30, Trebinje 34 i Mostar 35, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U BiH sutra pretežno oblačno i nestabilno s pljuskovima

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2015, 15:40

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini će sutra biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom...Vjetar će biti slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Uz grmljavinske oblake će biti i jačih udara vjetra...Najniža jutarnja temperatura vazduha...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.