Trovanje predškolaca u Raški

Izvor: RTS, 11.Maj.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trovanje predškolaca u Raški

Na lečenju zadržano 14 od 22 dece iz predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške, koja su se zbog stomačnih tegoba javila Zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Od petka se 22 dece iz predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške javilo novopazarskom zdravstvenom centru, javlja dopisnica RTS-a.

Njih 14 sa simptomima trovanja zadržano je na lečenju na Infektivnom odeljenju, dok je osmoro pušteno na kućno lečenje.

Načelnica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sanitarne inspekcije Raškog okruga Ljiljana Milošević rekla je da su preduzete sve zakonom predviđerne mere i da se ispituje kako je došlo do trovanja dece.

Rezultati će biti poznati za nekoliko dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trovanje predškolaca u Raški

Izvor: B92, 11.Maj.2014

Novi Pazar -- 14 od 22 dece predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške zadržano je na lečenju nakon što su se zbog stomačnih tegoba javila lekaru, potvrđeno je za B92...Od petka se 22 dece iz predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške javilo novopazarskom zdravstvenom centru. Zdravstveno...

Nastavak na B92...

Trovanje dece u Raški

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2014

Od 22 dece iz predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške, koji su se zbog stomačnih tegoba javili Zdravstvenom centru u Novom Pazaru, njih 14 je zadržano na lečenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.