Izvor: Danas, 05.Sep.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Trojka iz bloka“ sutra u Kragujevcu

Kragujevac - Sutra, u subotu, 5. septembra, održaće se treće humanitarno takmičenje u brzom šutiranju trojki - „Trojka iz bloka“ u Kragujevcu od 13 časova u sportskoj hali „Gordana Goca Bogojević“ (Park).

Cena učešća je 200 dinara, i svi takmičari mogu da se prijave na samom događaju, kojeg god da su uzrasta i pola. Šutira se sa tri pozicije za 40 sekundi u polufinalu, a u finalu najboljih deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << takmičara ima jedan minut da sa pet pozicija osvoji neko od prva tri mesta. Ulaz je besplatan za sve koji žele da prisustvuju, ali moguće je donirati novac, bez obzira na to da li se učestvuje na takmičenju, dok će biti prodavani i promotivni materijali, i sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Himnu Srbije „Bože pravde“ izvešće Danica Krstić, dok će za muziku biti zadužen DJ Muki, uz goste iz Beograda, oficijalnog DJ „Trojke iz bloka“ i THC la Familije, Saleta L i poznatog repera Uncle Džoa.

Takmičenje će otvoriti mladi kragujevački košarkaš Julian Bogdanović.

Projekat „Trojka iz bloka“ sprovodi humanitarna organizacija Srbi za Srbe, uz podršku pokreta Čista Srbija i udruženja Mladi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Trojka iz bloka

Izvor: Akter, 05.Sep.2015

Treće humanitarno košarkaško takmičenje u brzom šutiranju trojki "Trojka iz bloka" održava se danas u Kragujevcu...Čast da prvi šutira dobio je mladi kragujevački košarkaš Julian Bogdanović...Šutira se sa tri pozicije za 40 sekundi u polufinalu, a u finalu najboljih 10 takmičara ima minut...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.