Troje poginulih u saobraćajnoj nesreći

Izvor: RTS, 14.Avg.2009, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulih u saobraćajnoj nesreći

Tri muškarca poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Negotin. Uzrok udesa još uvek nepoznat. Pretpostavlja se da je vozač zaspao. Posle uviđaja saobraćaj normalizovan.

Tri muškarca poginula su jutros oko 7 časova u saobraćajnoj nesreći, pošto se njihovo vozilo "reno laguna" borskih registarskih tablica prevrnulo posle sletanja sa puta Zaječar-Negotin kod sela Koprivnica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prema rečima istražnog sudije Dejana Cvetkovića, poginuli su Vlastimir Radovanović (56) iz Negotina, Zvonko Prodanović (57) iz Bora i Božidar Živulović (53) takođe iz Negotina.

Uzrok udesa još uvek nije utvrđen, ali se pretpostavlja da je vozač zaspao, pošto nema tragova kočenja, a vozilo je prešlo na suprotnu stranu od pravca kretanja.

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu od 8.30 do 11.30 pa su vozila usmeravana na obilazni pravac kroz selo Koprivnica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje poginulih kod Zaječara

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2009

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zaječar - Negotin. U MUP-u navode da je jutros vozilo marke "reno megan" borskih registarskih tablica pronađeno u jarku pored puta gde je sletelo. U njemu su bila tri muškarca.

Nastavak na Radio 021...

Trojica poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

Izvor: TV Avala, 14.Avg.2009

Tri osobe poginule se danas u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Negotin. Kako je za agenciju Beta kazao istražni sudija Dejan Cvetković, nesreća se dogodila oko 7.30, kod skretanja za selo Salaš.

Nastavak na TV Avala...

Troje poginulih na putu Zaječar - Negotin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2009

ZAJEČAR - Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Salaš na putu Zaječar - Negotin, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije...Prema rečima istražnog sudije, poginuli su Vlastimir Radovanović i Božidar Živulović iz Negotina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sleteli u jarak, trojica mrtvih

Izvor: Blic, 15.Avg.2009, 09:05

Zvonko Prodanić (57) iz Bora i dvojica Negotinaca Božidar Živulović (53) i Vlastimir Radovanović (56) poginuli su preksinoć na magistralnom putu Zaječar-Negotin u blizini sela Salaš, a tela nastradalih pronađena su juče ujutro.....„Reno laguna” u kojem su bili probio je zaštitnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.