Teško je kad sam  zbog snimanja odvojen  od ćerki

Izvor: Blic, 29.Okt.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško je kad sam zbog snimanja odvojen od ćerki

Od nedelje na RTS-u Vojina Ćetkovića ćemo gledati kao pukovnika koji je u duši romantik. Popularni glumac otkriva za „Blic“ detalje te uloge, kako je tekao njegov put ka vrhu, kao i koliko mu teško pada kada zbog posla mora da se na duže vreme odvoji od porodice.

- U seriji „Cvat lipe na Balkanu" glumim pukovnika Dušana, koji je bio novinar pre rata. Pisao je kritike baletskih predstava u kojima je gledao Riki Salom u koju se zaljubljuje i koju poslednji put vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pre početka Drugog svetskog rata. U međuvremenu postaje komunista i pukovnik, dakle iz rata izlazi sa visokim činom i to je nešto što odbija Riki. I ne samo to, već je i zaljubljena u drugog čoveka. I pored svega toga, Dušan joj u više momenata nudi brak, ona to odbija, i to traje punih deset godina. Dakle, u pitanju je jedan melodramatičan lik, jedan ljubavni gubitnik - započinje razgovor Vojin Ćetković.

On je, inače, u braku sa koleginicom Slobodom Mićalović koja je postala zaštitni znak novih serijala koji se bave sličnom tematikom.

Kako kaže Ćetković, nije se nimalo dvoumio da li da prihvati ulogu jer je presudno bilo to što poznaje i voli roman Gordane Kujić po kom se radi serija, ali i to što igra sa Natašom Ninković. Kaže, kroz smeh, da zbog ova dva razloga ne bi odbio ulogu čak i da je „bila bez veze".





Opširnije u štampanom izdanju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojin Ćetković: Teško je kad sam zbog snimanja odvojen od ćerki

Izvor: medio.rs, 29.Okt.2011

Od nedelje na RTS-u Vojina Ćetkovića ćemo gledati kao pukovnika koji je u duši romantik. Popularni glumac otkriva za „Blic detalje te uloge, kako je tekao njegov put ka vrhu, kao i koliko mu teško pada kada zbog posla mora da se na duže vreme odvoji od porodice.

Nastavak na medio.rs...

Vojin Ćetković: Teško mi je što nisam prisutan dok mi ćerke rastu!

Izvor: Svet, 30.Okt.2011, 00:07

naslov: . Vojin Ćetković: Teško mi je što nisam prisutan dok mi ćerke rastu!. . . . excerpt: . Popularni glumac otkriva detalje te uloge, kako je tekao njegov put ka vrhu, kao i koliko mu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.