Televizija Košava menja ime

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija Košava menja ime

Televizija Košava će od 27. septembra preuzeti ime Hepi (Happy), od dečjeg kanala sa kojim deli nacionalnu frekvenciju, saopštila je danas ta televizija.

"Košava odlazi u istoriju. Sem što od 27. septembra startuju nove emisije, šou programi, Televizija Košava prestaje da postoji, odnosno, sinergija dva logoa bivšeg Hepija i Košave donela je jedan sasvim novi brend", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Kako se navodi, "nova, raznovrsna, zanimljiva i dinamična porodična televizija" nosiće ubuduće natpis Hepi uz prateći znak "smajli".

Košava je druga televizija u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom koja ovih dana menja ime, pošto dosadašnji Foks, posle promene vlasničke strukture, od danas emituje program pod imenom Prva srpska televizija.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Televizija Košava menja ime

Izvor: NaDlanu.com, 20.Sep.2010

BEOGRAD, 20. septembra 2010. (Beta) - Televizija Košava će od 27. septembra preuzeti ime Hepi, od dečjeg kanala sa kojim deli nacionalnu frekvenciju, saopštila je danas ta televizija. "Košava odlazi u istoriju. Sem što od 27. septembra startuju nove emisije, šou programi, Televizija Košava...

Nastavak na NaDlanu.com...

Televizija Košava menja ime

Izvor: Blic, 21.Sep.2010, 10:00

Televizija Košava će od 27. septembra preuzeti ime Hepi, od dečjeg kanala sa kojim deli nacionalnu frekvenciju, saopštila je juče ta televizija..."Košava odlazi u istoriju. Sem što od 27. septembra startuju nove emisije, šou programi, Televizija Košava prestaje da postoji, odnosno, sinergija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.